Antalya Ticaret Borsası (ATB) Başkanı Ali Çandır, 21-27 Mayıs tarihlerinin Türk Mutfağı Haftası olarak kutlandığını belirterek yaptığı açıklamada, “Gastronomi turizmi, konaklama turizmine göre yüzde 40 daha fazla katma değer sağlar. Türkiye’ye gastronomi deneyimi için gelen turistlerin harcamaları ise sadece konaklama amaçlı gelenlerin harcamalarından yüzde 50 daha fazladır” ifadelerini kullandı.
Related Posts
Japonya, İtalya ve İspanya Türkiye’ye yoğunlaştı!
- Hayati Karagöz
- 26 Kasım 2024
- 3 min
- 0
Cumhurbaşkanlığı Yatırım Ofisi Başkanı Dağlıoğlu, Ege Sanayicileri ve İşinsanları Derneğinin (ESİAD) İzmir'de düzenlediği 3. Yatırım…
Aselsan’a SSB’den yeni sipariş
- Hayati Karagöz
- 26 Kasım 2024
- 1 min
- 0
Aselsan, Savunma Sanayii Başkanlığı ile Hava Savunma Sistemlerinin üretimine yönelik bir anlaşma imzaladı
Brent petrolün varil fiyatı 72,92 dolar
- Hayati Karagöz
- 25 Kasım 2024
- 1 min
- 0
Brent petrolün varili, uluslararası piyasalarda 72,92 dolardan işlem görüyor.